Kjempeenkel pesto som kan brukes til salater, på pasta, som dipp og mye mer! Istedet for pinjekjerner brukes ristede gresskarfrø - og det er minst like godt.
![]() |
Her er korianderpesto brukt i salat |
Ingredienser:
Ca 1 1/2 dl fersk koriander
Ca 0,75 dl ristede gresskarfrø
1 dl god olivenolje
Ca 0,5 dl parmesan
2-3 fedd hvitløk
Vann til å regulere konsistensen
Framgangsmåte:
1. Rist gresskarfrøene på sterk varme. Pass på å vend dem hele tiden. Ta av varmen og hell i en bolle med en gang de er gyldne.
2. Ha koriander, parmesan, hvitløk, olje og frø i en blender/kjøkkenmaskin og kjør på full styrke.
3. Reguler evt. konsistens med vann eller mer olje.
4. Spis og nyt!
Jeg brukte denne Veralda olivenoljen fra Olivers & Co, den er fruktig og søt - passet perfekt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Takk for kommentaren din!