tirsdag 16. april 2013

Kjøttfri Mandag: Thaisuppe

Kjøttfri mandag er her igjen, og i dag har jeg laget thaisuppe med soyabiter -suksess! Denne suppa er enkel og rask, og utrolig digg.

Jeg laga suppa på feelingen, men husker omtrent hvordan jeg gjorde det. Here goes!

Ingredienser (2 personer):
- 1 boks kokosmelk
- 4-5 champignoner
- 1/2 rød paprika
- 1/2 løk
- 1 fedd hvitløk, hakket
- 1/2 rød chili (velg selv hvor mange frø du vil ha med, jo flere frø jo sterkere blir suppa ;))
- 1 pk Santa Maria Paneng kryddermix
- Eggnudler
- Soyabiter (kan sløyfes)
- Olje til steking

Soyabiter. Jeg kjøpte på innvandrersjappe.
Fremgangsmåte: 
1. Hvis du bruker soyabiter, må disse legges i bløt i 20 minutter. Du kan med fordel også marinere bitene i litt olje og litt Paneng-krydder.
2. Varm olje i en gryte, og ha i løk, hvitløk, sopp, hvitløk, chili og paprika. Fres i ca 10 minutter på middels varme. Rør rundt så det ikke brenner seg.
3. Ha i kokosmelk og paneng-blandingen. La det koke opp. Ha i eggnudler og soyabiter.
4. Kok til nudlene er ferdige og server!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for kommentaren din!